Hintatiedot

Harava-palvelun hinnoittelu mukautuu joustavasti käyttötarpeittesi mukaan. Asiakaspalautteen perusteella olemme luoneet hinnoittelumallin, joka vastaa erilaisiin tarpeisiin. Jos vaihtoehdoista ei löydy sinulle sopivaa, ota yhteyttä, niin luodaan hinnoittelu yhdessä!

iFolder.png

Hinnasto

Harava_Hinnoittelu.gif

Käyttöönotto sisältää Haravan ja valmiiden kysymyssarjojen käyttöoikeuden, kyselyn laatijan työkalut, taustakartta-aineistot sekä tukipalvelun. Käyttöönoton yhteydessä luodaan organisaatiokohtainen tili ja pääkäyttäjätunnus. Tunnuksen avulla organisaation pääkäyttäjä voi luoda haluamansa määrän uusia tunnuksia organisaationsa käyttäjille Lite-, Medium- ja Pro-lisenssitasoilla. Käyttöoikeus on organisaation sisäinen.

Kyselykuukausi tarkoittaa yhtä 30 vuorokauden jaksoksi julkaistua kyselyä.

Haravan käyttöehdot (pdf).

Haravan rekisteriseloste (pdf).

Lisäpalvelut

Tarjoamme lisäpalveluina opastusta kyselyn suunnittelussa, laatimisessa ja analysoinnissa. Voit pyytää meiltä apua joko yksittäisessä kyselyn tekovaiheessa tai saada opastusta koko kyselyn toteuttamisessa.

Palvelupaketti sisältää kyselyn laatimisen sekä vastausaineiston käsittelyn ja analysoinnin tarpeidesi mukaisesti. Palvelu perustuu laajaan ja syvälliseen käytännön osaamiseemme hyvän kyselyn laatimisesta ja vastausaineiston tehokkaasta käsittelystä.

Tällä sivulla esitettyihin hintoihin lisätään arvonlisävero.

iGears.png

Harava_lisäpalvelut_kokonaisuus.png